Poštovani dragi prijatelji…

Nakon nekoliko godina rada blog "Stare razglednice" prestaje sa radom…Trenutno se priblizavamo cifri od milion posjeta, a prosjecna dnevna posjecenost je preko 500 …Nedostatak volje da se nastavi sa radom…nemotiviranost…ali i zelja da se vise posvetim nekim drugim stvarima. Blog ne mogu brisati jer me za njega vezu jako lijepe uspomene. Oni koji imaju profil na FB mogu posjetiti grupu "Old postcards of Bosnia" koju sam ja otvorio i poceo sa radom a sada tamo rade neki drugi i uspjesni administratori. Moj FB profil sam izbrisao i zaista moram priznati da se covjek mnogo bolje osjeca bez svih tih "drustvenih" mreza. Zelim vam mnogo uspjeha u zivotu…
Denijal

5 komentara

  1. Zao mi je sto blog prestaje raditi, ali to ne znaci da necemo moci i dalje uzivati u slikama, Vama sve najbolje, postujem privatne odluke , ma kakve bile, a ovaj blog je zaista nesto lijepo i oplemenjujuce. Hvala za svaku uspomenu koju u meni probudise razglednice te za sve sto naucih i otkrih.

  2. Zaista nema potrebe za prestankom sa radom, s obzirom na to da je blog izuzetno zanimljiv. Ja sam novinarka naseg jedinog informatickog casopisa INFO, i upravo pisem tekst o najzanimljivijim bh blogovima. Povodom toga postavila bih vam nekoliko pitanja. Ukoliko ste zainteresovani da odgovorite na njih, javite se na mail: informbyvesna@gmail.com.

Komentariši